Aan- en verkoop in Frankrijk

Onroerend goed transacties doen in het buitenland brengt voor velen onzekere situaties met zich mee. De oorzaken zijn onvoldoende kennis van de (vaak technische) taal en andere wetten en regels, en er komen dan ook regelmatig ongewenste consequenties uit voort. 

MCI Globex biedt meer dan 30 jaar ervaring in alle aspecten van het Franse onroerend goed. Deze ervaring staat geheel ten dienste van onze cliënten.

De directie is uiteraard in het bezit van de “Carte Professionelle” (de Franse makelaarslicentie/diploma) voor Aan- en Verkoop, evenals die voor Verhuur en Beheer. MCI begeleidt natuurlijk ook totaal in juridisch, financieel en technische trajecten.
Als het gehele proces op gedegen wijze wordt begeleid en de gebruikelijke missers en valkuilen worden vermeden, is het erg leuk om een huis, grond of bedrijfsruimte te kopen of te huren in Frankrijk.

Het lijkt op het eerste gezicht misschien een onnodige uitgave om experts in onroerend goed in te huren. Het is voor onze klanten door de jaren heen echter altijd een investering geweest die hen veel geld en ergernis heeft bespaard. Als het dan ook nog allemaal op een buitengewoon plezierige wijze gedaan wordt, is ons gezamelijke doel bereikt.